gratis tips efficiënter werken

20 gratis tips om efficiënter en productiever te werken

Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om meer te halen uit hun werkdag en te groeien in hun zaak.

Op internet staan een heleboel tips en tricks om efficiënter en productiever te werken. Ook timemanagementopleidingen zijn er in overvloed. Maar zonder begeleiding verval je snel terug in je dagelijkse – chaotische – routine.

Ik verzamelde voor jou twintig concrete en toepasbare tips. Handvaten waarmee je direct aan de slag kan om meer uit je (werk)dag te halen.

Vraag hier de gratis tips aan: Klik hier.

Worstel je met een bepaalde tip en kom je niet in actie? Of heb je nood aan feedback? Stuur me een mail. Samen pakken we die duivel aan …

challenge een opgeruimd bureau

Challenge: een opgeruimd bureau

Ik daag jou uit …

Productief werken? Dat doe je aan een ordelijk bureau.

‘Een opgeruimd bureau … Daar droom ik van, Nadine. Maar de berg blijft groeien. Ik gooi mijn papieren letterlijk op een hoopje. Met het goede voornemen om alles straks te ordenen. Straks wordt morgen, morgen verschuift naar dit weekend. En uiteindelijk reikt de stapel hoger en hoger.’

Betrap jij jezelf erop dat je tussen een hoop papier zit te werken? Of tien minuten graaft voor je vindt wat je zoekt? En weet je niet waar te beginnen?

Mijn stappenplan helpt je. Stap voor stap creëer je ruimte op je werkplek. En rust in je hoofd. Vaarwel chaos. Welkom overzicht.

Klinkt dat fantastisch? Ga dan de uitdaging aan: Klik hier.

Volg de vijf stappen die je telkens via mail ontvangt. Deel na de challenge het resultaat dat jij hebt behaald.