Wat doet Nadine De Geyter?

 

traject structuur & planning

Traject ‘structuur en planning’

Aan het einde van een lange werkdag heb je het gevoel niets afgewerkt te hebben. Je verspilde tijd met kleine maar tijdrovende brandjes die je dringend moest blussen. Administratieve taken, mails, telefoongesprekken … Je wil je leveranciers betalen maar je hebt de herinneringen voor je eigen klanten nog niet verstuurd. Je vindt geen manier om je ellenlange mailbox efficiënt te organiseren en te beheren. En oh nee, het verslag van de vorige vergadering heb je nog altijd niet geschreven. Klinkt dat herkenbaar?

Lees hier hoe ik jou kan helpen

traject strategie & acties

Traject ‘strategie en acties’

Neem jij wel eens de tijd om stil te staan bij je activiteiten? Hoe zie jij de toekomst van jouw bedrijf? Waar wil jij met je onderneming staan binnen 1, 2 of 5 jaar? Welke projecten wil je nog verwezenlijken? De juiste beslissingen kan je enkel nemen als je weet welke doelen je als persoon en als ondernemer nastreeft. Wil je werk maken van een strategisch plan? Wil je je doelen graag omzetten in concrete acties?

Lees hier hoe ik jou kan helpen

brainstormsessies

Strategische brainstorm

Je hebt een idee! En nu? Je kan niet inschatten of het haalbaar is. Je weet ook niet hoe je het kan aanpakken. Of je hebt een probleem dat je met iemand wil delen. Een expert met inzicht in het ondernemerschap. Als ondernemer weet je soms niet of je goed bezig bent. Je hebt nood aan een objectieve mening. De visie van een expert. Wil jij productief brainstormen en je bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Lees hier hoe ik jou kan helpen