Traject ‘structuur en planning’

workshop basistechnieken voor een goede planning

Wil jij als ondernemer investeren in een goede structuur en planning van je dagelijkse taken? Dan is dit traject interessant voor jou.

Doe een beroep op mijn expertise zodat jij opnieuw de tijd vindt om de belangrijkste zaken aan te pakken. We stellen samen een takenlijst op, onderscheiden prioritaire van minder prioritaire taken en brengen structuur in het geheel. Ik stroomlijn jouw administratieve zorgen tot een vlot, terugkerend proces zodat jij dagelijkse activiteiten kan afvinken. Je creëert ruimte en hebt weer tijd om belangrijke klantencontacten te onderhouden en nieuwe strategische lijnen voor je bedrijf uit te tekenen.

Daarna vertalen we deze werkwijze in een maand- en jaarplanning zodat je ook in de toekomst een houvast hebt om op terug te vallen. Het zijn jouw werkinstrumenten tijdens en na het traject. Het is aan jou om de uitgestippelde werkwijze te verankeren zodat je in de toekomst tijd- en dus kostenbesparend blijft werken.

Tijd besparen en taken optimaliseren door tijd te investeren en taken te creëren? Het klinkt paradoxaal, maar de geïnvesteerde tijd win je dubbel en dik terug. Je maakt tijd vrij en schept ruimte voor rust en nieuwe ideeën.

Praktisch

Benieuwd?

Neem snel contact op voor een vrijblijvend gesprek

Vraag een kennismakingsgesprek aan