Wie is Nadine De Geyter?

Nadine De Geyter

Als 19-jarige startte ik als zelfstandig bankagent. Jong en onervaren. Met vallen en opstaan zocht ik alles zelf uit. Wat werkte, maar ook wat niet werkte. Na 25 jaar verkocht ik mijn bloeiende zaak en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na enkele omwegen vond ik mijn missie. Ik ging terug als zelfstandige aan de slag en geef gericht advies aan andere zelfstandigen, zaakvoerders en managers van kleine bedrijven.

De kennis en ervaring die ik in de voorbije jaren heb opgedaan, deel ik met andere ondernemers.

Op basis van individuele begeleidingstrajecten brengen we structuur en planning in jouw bedrijf. Samen stellen we een strategisch plan op waar we onmiddellijk acties aan koppelen.

Telkens als ik een ondernemer heb geholpen, voel ik me blij. De dankbaarheid raakt me elke keer. Het geeft me voldoening om mensen professioneel een stap vooruit te helpen.

Structuur en planning zijn mijn sterke eigenschappen. Daarnaast ben ik heel luisterbereid, heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik ik over een analytische geest. Ik benut die sterktes om mijn klanten en hun onderneming te doen groeien.

Ik ben discreet en hanteer een vlotte, enthousiaste en klantgerichte aanpak.

Download mijn CV

samenwerking Nadine De Geyter

Hoe mag je van onze samenwerking verwachten?

Tijdens een intakegesprek brengen we je behoeften en uitdagingen in kaart. Op basis van de verzamelde informatie stippel ik een individueel traject uit.

Elke klant is uniek. Elk traject is maatwerk.

Vergeet onverwerkte lessen in de onderste lade van je bureau … Mijn trajecten bieden je hands-onbegeleiding en opvolging om de verkregen kennis en inzichten in de praktijk om te zetten en je productiviteit te verhogen.

In de een-op-eenbegeleidingen gaan we samen stapsgewijs aan de slag. Dat geeft jou als ondernemer rust en ruimte voor nieuwe ideeën en groei. Maar ook focus op de juiste prioriteiten.

Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jouw traject doelgericht inspeelt op je persoonlijke uitdagingen en de specifieke sector van je bedrijf.

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan