Wie is Nadine De Geyter?

Nadine De Geyter

Als 19-jarige startte ik als zelfstandig bankagent. Jong en onervaren. Met vallen en opstaan zocht ik alles zelf uit. Wat werkte, maar ook wat niet werkte. Na 25 jaar verkocht ik mijn bloeiende zaak en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na enkele omwegen vond ik mijn missie. Ik ging terug als zelfstandige aan de slag en geef gericht advies aan andere zelfstandigen, zaakvoerders en managers van kleine bedrijven.

De kennis en ervaring die ik in de voorbije jaren heb opgedaan, deel ik met andere ondernemers.

Telkens als ik een ondernemer heb geholpen, voel ik me blij. De dankbaarheid raakt me elke keer. Het geeft me voldoening om mensen professioneel een stap vooruit te helpen.

Structuur en planning zijn mijn sterke eigenschappen. Daarnaast ben ik heel luisterbereid, heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschik ik over een analytische geest. Ik benut die sterktes om mijn klanten en hun onderneming te doen groeien.

Ik ben discreet en hanteer een vlotte, enthousiaste en klantgerichte aanpak.

samenwerking Nadine De Geyter

Hoe ziet een samenwerking met mij eruit?

Ik ga transparant en stapsgewijs te werk.

Tijdens een intakegesprek brengen we samen de problematiek van je onderneming in kaart. Op basis van jouw behoeften formuleer ik in grote lijnen eventuele oplossingen.

Eens we op dezelfde golflengte zitten en de samenwerking is opgestart, help ik je praktisch om de zaken op orde te krijgen. Telkens met respect voor de specifieke cultuur binnen jouw bedrijf. Elke opdracht is maatwerk.

Je betaalt een eerlijk en marktconform tarief.  Op de facturen staat een gedetailleerd overzicht van de geleverde prestaties.

Contacteer mij     Download mijn CV