Referenties

Gevimar

“Aan een jarenlange zoektocht naar een geschikt systeem of softwarepakket, kwam begin dit jaar een einde dankzij het een-op-een traject “structuur en planning” van Nadine. In meerdere sessies werd een systeem opgebouwd in OneNote die me in staat stelde overzicht te krijgen én te behouden op alle taken die ik nog moet uitvoeren of opvolgen en dit zowel op korte als op lange termijn. Een aanrader! Nogmaals bedankt Nadine.” (Gregory Cousin)

 

Gevimar - referentie Nadine De Geyter

 

https://www.gevimar.be/

Hilde De Schepper

“Beste Nadine,

Een paar maanden geleden leerden we elkaar professioneel kennen. Ondanks de coronaperiode lukte het om samen werk te maken van mijn vraag naar structuur en focus. Ik ben nog steeds tevreden met de beslissing om jou te contacteren. Hoe zou ik anders door het bos de bomen eindelijk terug kunnen zien? Mijn creatieve ingevingen eisen zoveel aandacht en tijd op dat ik er mezelf in zou verliezen.

Ons eerste kennismakingsgesprek bracht me direct terug met de voeten op de grond. Ik voelde mentale rust in plaats van de mentale rollercoaster waaraan ik gewend was. Jouw luisterend oor en overtuiging dat het mogelijk was om orde op zaken te stellen, gaven me de moed om de uitdaging aan te gaan. Door de tijd te nemen om mijn agenda kritisch te bekijken, zag ik in dat ik heel wat werk verzette en dat de verhouding tussen werk en vrije tijd niet goed zat.

Het is een hele opgave om een vastgeroeste gewoonte te doorbreken, maar ik ervaar de voordelen van overzicht en structuur. Zelfstandigen vervullen zoveel rollen en activiteiten en hebben baat bij efficiënte structurering. Dat besef ik nu meer dan ooit.

Sinds ik met jou aan de slag ging met mijn structuur en planning, win ik tijd en krijg ik weer overzicht. Je aanpak apprecieer ik enorm. Je stuurt rustig aan en confronteert op een respectvolle manier. Je sterke helikopterview geeft mij de kans om de zelf-alles-in-de-gaten-houden-reflex even los te laten.

Er zit een copiloot naast me waarmee ik mijn vele ideeën kan delen en die strategisch advies geeft.

Ik ben blij dat ik met jou in zee ging. Ondanks de uitdagingen kan ik rekenen op je gerichte, menselijke, nuchtere, objectieve, efficiënte en betrokken aanpak.” (Hilde De Schepper)

 

http://www.ontmoetingscoach.be

Accolade

“Nadine heeft mij en mijn team enorm geholpen. De onderlinge communicatie is een stuk efficiënter, waardoor er minder fouten gebeuren. Zelf werk ik ook een pak gestructureerder waardoor mijn medewerkers veel minder vaak op mij moeten wachten als er iets moet gebeuren.” (Maarten Debie)

 

logo Accolade

www.accolade.be

 

Accolade – Margot

“Ik voel me veel beter in m’n vel na het volgen van de opleiding structuur & planning voor werknemers omdat ik op ieder vlak (zowel persoonlijk als professioneel) minder steken laat vallen. Ik onthoud meer en ben meer on top of my game dan ervoor. Nadine legt alles goed uit en geeft iedereen in de groep voldoende de tijd om alles te begrijpen en om mee te zijn. Ook is ze zelf een rustig, aangenaam persoon waardoor het volgen van de opleiding niet zwaar of vermoeiend wordt.” (Margot – Accolade)

logo Accolade

www.accolade.be

Grafica

“Nadine heeft mij sterke inzichten gegeven die ik vandaag nog steeds toepas in mijn planning. Haar héél praktische aanpak naar timemanagement bracht ook de nodige rust in mijn hoofd. Zéér doeltreffend en vol tips! Een aanrader.” (Leen Cristofoli)

https://www.grafica-buro.be/

Eye on Risk

“Ik kan de “time-coaching” van Nadine aanbevelen aan iedereen.

  Zij reikt handige en praktische methodes aan die je onmiddellijk kan toepassen.

  Je zal je afvragen waarom je deze principes niet eerder hebt toegepast.

  En ja, tijd is kostbaar dus die kan je maar beter optimaal inzetten !” (Bart Bollaert)

www.eyeonrisk.be

AdminQ

“Ik volgde de sessies timemanagement bij Nadine.
Een aanrader voor iedereen die met veel projecten tegelijk bezig is.
Je ziet weer het bos door de bomen. Na elke sessie kan je direct aan de slag.
Er is overzicht en rust in mijn hoofd gekomen.
Alles zit nu letterlijk in een tool. Je dagen worden productiever.
En niet enkel op professioneel vlak.
Er komt meer tijd vrij voor leuke dingen.

Nog eens bedankt voor de begeleiding!” (Eveline Van Quekelberghe)

 

www.adminQ.be

Sarpa Websites

“In december heb ik een traject ‘structuur & planning’ gevolgd bij Nadine. Ik was een kei in een planning opstellen en er vooral heel goed in om deze toch niet te volgen.

Na het volgen van het traject heb ik eindelijk meer structuur en vooral een haalbare planning. Wat zorgt voor meer focus en daadkracht.

Omdat er nog een onduidelijkheid zat in de werking van mijn onderneming planden we een brainstormsessie in. In deze sessie haalde Nadine met gerichte vragen de essentie uit mijn verhaal en samen stelden we een actieplan op.

Ik kan iedereen een sessie met haar aanraden!” (Saar Jacobs)

 

http://www.sarpa.be

Tekstappeal

“Ik had het gevoel dat ik zomaar iets deed.

Geen kabbelende rivier. Of stroomversnelling. Eerder stilstaand water.

Na de brainstormsessie met Nadine zag ik het duidelijk.

Wat is mijn doel? Wat is de weg ernaartoe?

Nadine gaf concrete stappen waarmee ik aan de slag kon. Vanuit haar ervaring dacht ze mee. En gaf haar visie op mijn onderneming. Nadine liet me zien dat het haalbaar is om mijn doel te bereiken. En daarbij mijn work-lifebalans te behouden.”

(Veerle Van Caneghem)

 

https://www.tekstappeal.com/

Liesbeth Criem – bewuste ondernemer

“Nadine gaf me de nodige handvatten om structuur en planning werkelijk toe te passen in mijn dagelijks leven.

Geen grote theorieën, maar to-the-point tips, onmiddellijk toepasbaar, helemaal mijn ding.

Je worstelt niet langer met allerlei to do’s in je hoofd, alles staat netjes opgelijst met concrete timing eraan gekoppeld.

Dankjewel Nadine!”

(Liesbeth Criem)

https://www.liesbethcriem.be/

Brainlight Belgium

‘Beste Nadine, Een goede planning, een efficiënte, gestructureerde tijdsbesteding en organisatie van onze To-do lijst. Is dat niet waar heel veel ondernemers mee worstelen?

Nadine je hebt mij hierin geweldig op weg geholpen, inzichten gegeven om mij beter te organiseren, een dagelijkse oefening maar het werkt!

Met de juiste bewuste mindset keuzes maken in functie van belangrijkheid.

En ook de zorg voor mezelf, de ontspanning staat ingepland.

Hartelijke dank Nadine voor jouw goede raad en ondersteuning.

Met ontspannende groeten, Sylvia Vanrenterghem’

 

https://www.brainlightbelgium.be

karmo-zijn

“Ik zat vast in hoe ik naar buiten wou komen in mijn communicatie en structuur van de website.

Het klopte niet zoals het was en vond het niet overzichtelijk.

Nadine heeft me heel snel inzicht gegeven door de juiste vragen te stellen. Als snel werd duidelijk hoe de basisstructuur er zou moeten uitzien en hoe ik de website kon ontdubbelen en vereenvoudigen. 

Dan was het aan mezelf om de teksten te herschrijven vanuit mijn hart en niet van wat anderen van mij verwachten. Ik heb mezelf kwetsbaar durven opstellen en krijg positieve reacties van cliënten.

Bedankt Nadine voor het duwtje in mijn rug die ik zelf als coach nodig had.”

(Kristel Van Damme)

https://www.karmo-zijn.be/

Ray.camera

“Ik klopte aan bij Nadine om een beter overzicht te krijgen op de administratieve kant van mijn fotografiebedrijf. Maar ik kreeg zoveel meer.

Nadine zorgt ervoor dat ik de zaken efficiënt aanpak, zodat er meer tijd vrijkomt voor creativiteit en fotografie. Door je een praktisch systeem aan te reiken krijg je overzicht in wat je doet voor je bedrijf én je privé, en hoeveel tijd je hiervoor hebt.

Het gesprek gaat vlug over meer dan administratie. Door de juiste vragen te stellen laat Nadine je nadenken over waar je naartoe wil en wat er belangrijk voor je is. Kortom, ze is een efficiënte, warme en fijne madam om mee samen te werken.”

(Daphne Titeca)

https://www.ray.camera/

Consulting You

“Bedankt Nadine voor uw opleiding time management, ik heb er heel veel aan gehad. Je hebt mij aangetoond hoe je op een eenvoudige manier planning en structuur in je professionele én privé leven kan brengen. Dit zorgt voor rust in mijn hoofd, in mijn leven.
Voor mij heel belangrijk, zeker ook bij deze nieuwe start.  Een aanrader.” (Carmen Schoonheere)

 

 

https://www.iassistyou.be/

Pantelco & Jobmotivation

“Om de 3 weken komt Nadine tot bij mij. Samen met haar krijg ik meer voor mekaar. Ik voel ook meer gemoedsrust. Mijn communicatie met mijn klanten hebben we onder de loep genomen en die is nu krachtiger geworden. Ik overwin nu makkelijker de zaken waar ik vroeger op blokkeerde. Nadine heeft me doen inzien dat ik nog een aantal blinde vlekken had waar ik me niet bewust van was. Ze coacht me met de nodige flair en vertrouwen. Een aanrader als je met je zaak concrete stappen vooruit wilt zetten.” (Peter Callens)

https://www.pantelco.be/

https://www.jobmotivation.be

Handen Helen

“Geen idee of er 2 mensen, op het vlak van organiseren, meer verschillen dan Nadine en ik en toch zijn we in dezelfde maand geboren. Straf!

Straf ook hoe ik, die al zo vaak dacht dat veel plannen gelijk staat aan ‘saai en te veel controle’, nu goesting krijg om mijn chaos aan te pakken. Overtuigder dan ooit dat de weg naar échte rust niet alleen via massage en meditatie loopt 🙂

Dank voor je heerlijke no-nonsense aanpak, Nadine!

Ook schoon om zien hoe je zelf ook blij wordt als je iemand een stap vooruit kan helpen. Keep up the good work.”

(Kristel Busschaert)

             https://www.handenhelen.be/

 

 

Bohez Concept & Support

“Nadine is a very well organized person that helps us in managing the high input volume of informations. With her longtime experience in a banking environment, she rapidly detects possible weaknesses in a process and is able to install a new waterproof process. With simple tips and tricks, we continuously improve our daily way of working. Besides that is Nadine a warm person and takes good care of her customers. Thumbs up for our cooperation.” (JF Bohez)

http://www.bohez.com/NL/home.asp

Miss Vanilla

“Hierbij nogmaals dank om een groot stuk rust in mijn hectische beroepsleven te brengen!!

Nooit gedacht dat dat kon, maar samen met jou toch al aardig gelukt!” (Suzanna)

https://www.missvanilla.be/

Incoman

“Ik apprecieer de vlotte samenwerking met een dame die van aanpakken weet en die ook buiten de overeengekomen uren nadenkt over hoe alles beter kan georganiseerd worden.

Zij is een betrouwbare partner, waarmee het fijn samenwerken is.

Haar administratieve capaciteiten liggen op diverse vlakken, waardoor zij op vele punten inzetbaar is en waardoor je als kleine onderneming een sparring partner hebt.

Los daarvan heeft zij door de punctuele opvolging van de betalingen al meteen haar financiële meerwaarde bewezen.

Een aanrader.” (Darline Rabaut)

A-Cube Shop Design

“Door de komst van Nadine in mijn bedrijf zijn een aantal dingen veranderd. Er is structuur en versnelling in de facturatie en opvolging ervan, mijn verzekeringen zijn eindelijk eens opgelijst en nagezien of de dekkingen nog voldoende zijn en mijn administratieve work-load is afgenomen. Doordat er ook een externe mee kijkt in een klein bedrijf zoals het mijne heb je niet meer het gevoel alles alleen te moeten doen. Waardevolle input en kleine veranderingen helpen je zoveel verder. Een serieuze stap vooruit in mijn organisatie, die Nadine !” (Frank Hesters)