Referenties

AdminQ

“Ik volgde de sessies timemanagement bij Nadine.
Een aanrader voor iedereen die met veel projecten tegelijk bezig is.
Je ziet weer het bos door de bomen. Na elke sessie kan je direct aan de slag.
Er is overzicht en rust in mijn hoofd gekomen.
Alles zit nu letterlijk in een tool. Je dagen worden productiever.
En niet enkel op professioneel vlak.
Er komt meer tijd vrij voor leuke dingen.

Nog eens bedankt voor de begeleiding!”

 

www.adminQ.be

Sarpa Websites

“In december heb ik een traject ‘structuur & planning’ gevolgd bij Nadine. Ik was een kei in een planning opstellen en er vooral heel goed in om deze toch niet te volgen.

Na het volgen van het traject heb ik eindelijk meer structuur en vooral een haalbare planning. Wat zorgt voor meer focus en daadkracht.

Omdat er nog een onduidelijkheid zat in de werking van mijn onderneming planden we een brainstormsessie in. In deze sessie haalde Nadine met gerichte vragen de essentie uit mijn verhaal en samen stelden we een actieplan op.

Ik kan iedereen een sessie met haar aanraden!” Saar Jacobs van Sarpa Websites.

 

http://www.sarpa.be

Veerle Van Caneghem – Sterke teksten voor meer omzet

“Ik had het gevoel dat ik zomaar iets deed.

Geen kabbelende rivier. Of stroomversnelling. Eerder stilstaand water.

Na de brainstormsessie met Nadine zag ik het duidelijk.

Wat is mijn doel? Wat is de weg ernaartoe?

Nadine gaf concrete stappen waarmee ik aan de slag kon. Vanuit haar ervaring dacht ze mee. En gaf haar visie op mijn onderneming. Nadine liet me zien dat het haalbaar is om mijn doel te bereiken. En daarbij mijn work-lifebalans te behouden.” Veerle Van Caneghem

 

https://www.veerlevancaneghem.com/

Liesbeth Criem – bewuste ondernemer

“Nadine gaf me de nodige handvatten om structuur en planning werkelijk toe te passen in mijn dagelijks leven.

Geen grote theorieën, maar to-the-point tips, onmiddellijk toepasbaar, helemaal mijn ding.

Je worstelt niet langer met allerlei to do’s in je hoofd, alles staat netjes opgelijst met concrete timing eraan gekoppeld.

Dankjewel Nadine!” Liesbeth Criem

https://www.liesbethcriem.be/

Sylvia Vanrenterghem – Brainlight Belgium

‘Beste Nadine, Een goede planning, een efficiënte, gestructureerde tijdsbesteding en organisatie van onze To-do lijst. Is dat niet waar heel veel ondernemers mee worstelen?

Nadine je hebt mij hierin geweldig op weg geholpen, inzichten gegeven om mij beter te organiseren, een dagelijkse oefening maar het werkt!

Met de juiste bewuste mindset keuzes maken in functie van belangrijkheid.

En ook de zorg voor mezelf, de ontspanning staat ingepland.

Hartelijke dank Nadine voor jouw goede raad en ondersteuning.

Met ontspannende groeten, Sylvia Vanrenterghem’

 

https://www.brainlightbelgium.be

Kristel Van Damme – karmo-zijn

“Ik zat vast in hoe ik naar buiten wou komen in mijn communicatie en structuur van de website.

Het klopte niet zoals het was en vond het niet overzichtelijk.

Nadine heeft me heel snel inzicht gegeven door de juiste vragen te stellen. Als snel werd duidelijk hoe de basisstructuur er zou moeten uitzien en hoe ik de website kon ontdubbelen en vereenvoudigen. 

Dan was het aan mezelf om de teksten te herschrijven vanuit mijn hart en niet van wat anderen van mij verwachten. Ik heb mezelf kwetsbaar durven opstellen en krijg positieve reacties van cliënten.

Bedankt Nadine voor het duwtje in mijn rug die ik zelf als coach nodig had.” Kristel Van Damme

https://www.karmo-zijn.be/

Daphne Titeca – Ray.camera

“Ik klopte aan bij Nadine om een beter overzicht te krijgen op de administratieve kant van mijn fotografiebedrijf. Maar ik kreeg zoveel meer.

Nadine zorgt ervoor dat ik de zaken efficiënt aanpak, zodat er meer tijd vrijkomt voor creativiteit en fotografie. Door je een praktisch systeem aan te reiken krijg je overzicht in wat je doet voor je bedrijf én je privé, en hoeveel tijd je hiervoor hebt.

Het gesprek gaat vlug over meer dan administratie. Door de juiste vragen te stellen laat Nadine je nadenken over waar je naartoe wil en wat er belangrijk voor je is. Kortom, ze is een efficiënte, warme en fijne madam om mee samen te werken.” Daphne Titeca

https://www.ray.camera/

Carmen Schoonheere – Consulting You

“Bedankt Nadine voor uw opleiding time management, ik heb er heel veel aan gehad. Je hebt mij aangetoond hoe je op een eenvoudige manier planning en structuur in je professionele én privé leven kan brengen. Dit zorgt voor rust in mijn hoofd, in mijn leven.
Voor mij heel belangrijk, zeker ook bij deze nieuwe start.  Een aanrader!!!” Carmen Schoonheere – Consulting You

 

 

https://www.iassistyou.be/

Pantelco & Jobmotivation

“Om de 3 weken komt Nadine tot bij mij. Samen met haar krijg ik meer voor mekaar. Ik voel ook meer gemoedsrust. Mijn communicatie met mijn klanten hebben we onder de loep genomen en die is nu krachtiger geworden. Ik overwin nu makkelijker de zaken waar ik vroeger op blokkeerde. Nadine heeft me doen inzien dat ik nog een aantal blinde vlekken had waar ik me niet bewust van was. Ze coacht me met de nodige flair en vertrouwen. Een aanrader als je met je zaak concrete stappen vooruit wilt zetten.”

https://www.pantelco.be/

https://www.jobmotivation.be

Handen Helen

“Geen idee of er 2 mensen, op het vlak van organiseren, meer verschillen dan Nadine en ik en toch zijn we in dezelfde maand geboren. Straf!

Straf ook hoe ik, die al zo vaak dacht dat veel plannen gelijk staat aan ‘saai en te veel controle’, nu goesting krijg om mijn chaos aan te pakken. Overtuigder dan ooit dat de weg naar échte rust niet alleen via massage en meditatie loopt 🙂

Dank voor je heerlijke no-nonsense aanpak, Nadine!

Ook schoon om zien hoe je zelf ook blij wordt als je iemand een stap vooruit kan helpen. Keep up the good work!!” Kristel Busschaert

             https://www.handenhelen.be/

 

 

Bohez Concept & Support

“Nadine is a very well organized person that helps us in managing the high input volume of informations. With her longtime experience in a banking environment, she rapidly detects possible weaknesses in a process and is able to install a new waterproof process. With simple tips and tricks, we continuously improve our daily way of working. Besides that is Nadine a warm person and takes good care of her customers. Thumbs up for our cooperation.” JF Bohez   

http://www.bohez.com/NL/home.asp

Miss Vanilla

“Hierbij nogmaals dank om een groot stuk rust in mijn hectische beroepsleven te brengen!!

Nooit gedacht dat dat kon, maar samen met jou toch al aardig gelukt!” Suzanna

https://www.missvanilla.be/

Incoman

“Ik apprecieer de vlotte samenwerking met een dame die van aanpakken weet en die ook buiten de overeengekomen uren nadenkt over hoe alles beter kan georganiseerd worden.

Zij is een betrouwbare partner, waarmee het fijn samenwerken is.

Haar administratieve capaciteiten liggen op diverse vlakken, waardoor zij op vele punten inzetbaar is en waardoor je als kleine onderneming een sparring partner hebt.

Los daarvan heeft zij door de punctuele opvolging van de betalingen al meteen haar financiële meerwaarde bewezen.

Een aanrader.” Darline Rabaut

A-Cube Shop Design

“Door de komst van Nadine in mijn bedrijf zijn een aantal dingen veranderd. Er is structuur en versnelling in de facturatie en opvolging ervan, mijn verzekeringen zijn eindelijk eens opgelijst en nagezien of de dekkingen nog voldoende zijn en mijn administratieve work-load is afgenomen. Doordat er ook een externe mee kijkt in een klein bedrijf zoals het mijne heb je niet meer het gevoel alles alleen te moeten doen. Waardevolle input en kleine veranderingen helpen je zoveel verder. Een bijkomend voordeel is dat je Nadine kan inzetten waar en wanneer je wil en dat de kost niet permanent is. Je bepaalt zelf hoeveel de administratieve hulp je gaat kosten en je hebt geen verrassingen nadien.
Een serieuze stap vooruit in mijn organisatie, die Nadine !”