Van brainstorm tot website-sidekick

chaos en structuur

Ik leerde Nadine kennen op mijn eerste netwerkwandeling met Lenie Verhelst. Onmiddellijk voelde ik een klik. Zelf stond ik nog in de beginfase van ondernemerschap. Alles was nieuw en spannend. Tijdens de wandeling hadden we een waardevolle babbel. Het viel me direct op dat Nadine echt naar je luistert. Na onze eerste ontmoeting hielden we contact en liepen we elkaar regelmatig tegen het lijf op netwerkevents.

Om te slagen als ondernemer is een goede planning essentieel en daar wrong bij mij regelmatig het schoentje. Soms liep alles zoals het moest, maar vaker liep mijn zo zorgvuldig opgestelde planning helemaal in het honderd. Efficiëntie was ver te zoeken en ik had geen idee hoe ik dat obstakel het best aanpakte. Tot ik Nadine ontmoette. Tips liggen er voor het rapen, maar ze in de dagelijkse routine toepassen, is een ander paar mouwen. Daarom besloot ik om Nadines traject rond structuur en planning te volgen. Als iemand me kon helpen, was het Nadine. Vandaag pluk ik nog steeds de vruchten van die beslissing.

Tijdens een van de sessies merkte Nadine op dat ik nog met iets anders worstelde. Ze stelde voor om het traject even on hold te zetten om hier dieper op in te gaan. Tijdens een brainstormsessie begon ik veel dingen duidelijker te zien. Zo zat ik vast met de Facebookpagina. Welke naam spreekt mensen aan en hoe gebruik ik Facebook als tool voor mijn bedrijf? Stap voor stap werkten we ons door elke laag en belandden we bij de kern van het probleem. Nadines alertheid en de brainstormsessie gaven me inzichten die mijn business enorm vooruithielpen.

Nadine vraagt door en legt de vinger op de wonde, waardoor ik erin slaagde om me te profileren als website-sidekick.

Euh … Website wat? Ik licht het even toe. Met Sarpa ondersteun ik ondernemers die hun website willen bouwen of aanpassen. Ik bied continu (technische) ondersteuning, maak je website voor jou, bied een traject waarmee je zelf je website bouwt of aanpast, help vragen beantwoorden en problemen oplossen, enzovoort.

Kortom, ik ben je partner voor alle website-gerelateerde kwesties waarvan je zelf niet weet hoe eraan te beginnen. Ben je benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op  http://www.sarpa.be.