Van overtuigende pitch naar geslaagde samenwerking

visitekaartje Nadine De Geyter

Met een enorme passie voor grafische vormgeving en marketing verzorg ik, Leen Cristofoli, samen met mijn gedreven team de online en offline communicatie van startende ondernemingen en kmo’s.

Wij bouwen een strategische website, werken een sterke branding uit, realiseren stijlvol drukwerk, duidelijke signalisatie en nog veel meer. Maar ook grotere bedrijven bieden we vakkundige ondersteuning door grafische opdrachten volgens de briefing en met respect voor de gewenste deadline tot in de puntjes uit te voeren.

Dit jaar vieren we trouwens de vijftiende verjaardag van Grafica. Samen met mijn team blik ik terug op talrijke mooie samenwerkingen in de meest uiteenlopende sectoren: overheid, industrie, retail, distributie … Onze expertise levert mooie zakelijke referenties op waar ik als zaakvoerder bijzonder trots op ben.

Klanten appreciëren dat wij met hen meedenken en hun project persoonlijk aanpakken. Ze beschouwen me graag als hun sparringpartner. Nadenken over hoe ze de juiste doelgroep benaderen, een creatieve campagne bedenken en vormgeven, een co-creatie tussen twee merken opstarten, een nieuw merk op de markt zetten … Verschillende ideeën en invalshoeken leveren de beste resultaten op. Zo onderscheiden wij ons van andere spelers binnen de sector.

Onze troef – de persoonlijke aanpak – vond ik ook terug bij Nadine. We leerden elkaar kennen op een netwerkmoment. Nadines pitch raakte me. Zij brengt namelijk structuur in de chaos. Ik besef dat ik als ondernemer moeite heb om rust en overzicht te creëren in mijn dagelijkse routine. Zowel professioneel als privé.

Uiteindelijk startte ik een traject bij Nadine. Bingo! Anderhalf jaar later mag ik wel zeggen dat die beslissing een ware persoonlijke ommezwaai teweegbracht. Nadine bewees dat het ook anders kan en zette bijvoorbeeld een systeem op waardoor mijn mailbox elke week leeg is. De tips en praktische handvaten dragen bij aan een positieve flow in mijn job.

Enkele maanden later voelde ik terug de nood aan de professionaliteit en nuchterheid van Nadine. Als zaakvoerder zit je soms zodanig met je neus op de zaken dat een externe en goed onderbouwde mening wonderen verricht. Op zo’n momenten klop ik aan bij Nadine. Net zoals mijn klanten mij aanspreken voor hun communicatie en strategie vond ik in Nadine de ideale partner om me te ondersteunen bij actiepunten als ondernemer en de toekomstplannen voor Grafica.

En weet je wat extra leuk is? Dat er ondertussen een fijne samenwerking ontstond in beide richtingen. Nadine doet een beroep op ons voor grafische opdrachten voor haar zaak. Grafica ontwierp en drukte de visitekaartjes en verzorgde de opmaak van haar facturatiesjabloon.

Ondernemen en samenwerken: twee woorden die Nadine als ondernemer perfect typeren.