Traject ‘strategie en acties’

blog 5 voordelen van een goede planning

Wil jij als ondernemer werk maken van een (nieuw) strategisch plan? Wil je dat plan ondersteunen door concrete acties en zo een duidelijke richting bepalen? Dan is dit traject perfect voor jou.

Een stabiele lange-termijnwerking vereist integriteit, transparantie, vertrouwen en eerlijkheid. Het zijn waardevolle eigenschappen die ik zelf altijd uitstraal. Maar ook binnen een onderneming zijn ze belangrijk bij het opstellen van sterke termijnplannen.

We stellen samen lange-termijnplannen op. Jaarplannen, project- of afdelingsspecifieke plannen … Het strategisch plan bevat een uitgebreid en concreet actieplan. Ook voor de opvolging van het actieplan kan je op mij rekenen.

Voor het lange-termijnplan vertrekken we vanuit een logische en eenvoudige structuur. We stellen kritische vragen, bepalen een richting en maken keuzes. Op maat van jouw bedrijf.

Elk woord, elke zin, elk motto in het plan moet overeenstemmen met jouw visie. Overbodige woorden of doelstellingen halen we eruit. Een sterk plan is beknopt en alleszeggend. Een efficiënt plan is een heldere weergave van de strategie, doelstellingen en meetmethodes. Elke medewerker kan zich erin vinden en de inhoud vertalen in functie van zijn/haar verantwoordelijkheid. Een krachtig plan weerspiegelt ook naar de buitenwereld (leveranciers, klanten en relaties) waarvoor je organisatie staat en wat haar ambities zijn. Het is van strategisch belang om keuzes te durven maken en ze consequent uit te voeren. Daarbij is de begeleiding door een adviseur goud waard.

traject strategie & acties

Dit traject omvat 5 sessies (duurtijd afh. van de sessie)

    • Sessie 1: uitschrijven van een strategisch plan
    • Sessie 2: verfijnen van het strategisch plan en uitwerken van een actieplan
    • Sessie 3: verfijnen van het actieplan
    • Sessie 4: opvolgmoment na 2 maanden
    • Sessie 5: opvolgmoment na nog eens 2 maanden

Prijs: 2.800,00 € excl. btw

Locatie: bij de ondernemer ter plaatse* of online

* mits kilometervergoeding

Ben je benieuwd?

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag een kennismakingsgesprek aan