Blog door Lenie Verhelst

Geschreven op 07/09/2021

Net als Lenie Verhelst wandel ik ontzettend graag. In deze gastblog lees je hoe die gemeenschappelijke hobby ons als ondernemers bij elkaar bracht.

Lees meer

BLOG door Leen Cristofoli van Grafica

Geschreven op 06/07/2021

Hoe een visitekaartje leidde tot meer structuur en planning … In deze gastblog lees je hoe Leen en ik ontdekten dat we op dezelfde golflengte zitten. Benieuwd naar meer over Grafica? Grasduin dan even op de website: www.grafica-buro.be.

Lees meer

BLOG door Veerle Van Caneghem van Tekstappeal

Geschreven op 01/06/2021

Wat heeft chocolade in hemelsnaam te maken met structuur en planning? Je ontdekt het in dit blogartikel. Nestel je op een gezellige plek, neem een stukje van je favoriete chocolade en geniet van deze gastblog.

Lees meer

Blog: drie voordelen van een checklijst

Geschreven op 06/04/2021

Op professioneel gebied verlopen heel wat dingen automatisch. Zonder veel denkwerk voer je de routinematige handelingen stap voor stap uit tot je het geheel hebt afgewerkt. Maar wat gebeurt er als je automatische piloot uit concentratie geraakt door bijvoorbeeld een onverwacht telefoongesprek? In dit artikel zet ik drie voordelen van een checklijst op een rij.

Lees meer

Blog: De kracht van uitbesteden

Geschreven op 02/03/2021

Tijdens mijn timemanagement-trajecten komen ondernemers vaak tot confronterende vaststellingen. Eens we hun agenda beginnen te optimaliseren, blijkt dat ze behoorlijk veel bordjes draaiende houden. Probeer jij ook veel bordjes draaiende te houden? Lees dan zeker verder.

Lees meer

Blog: Help! Ik word geleefd door mijn mailbox …

Geschreven op 02/02/2021

Help! Ik word geleefd door mijn mailbox … Het zweet breekt je elke ochtend uit bij de gedachte aan je mailbox. Je wordt nerveus van de vele ongelezen berichten. De chaos in je mailbox ondermijnt je focus. Ontdek hoe je je mailbox de mond snoert en je er een efficiënt werkinstrument van maakt.

Lees meer

Gratis tips

Geschreven op 05/01/2021

20 gratis tips om efficiënter en productiever te werken

Lees meer

Blog: Uitstelgedrag

Geschreven op 01/12/2020

Ben jij ’s ochtends ook overweldigd door alles wat je die dag wil doen? Blokkeer jij als je bedenkt wat je allemaal moet realiseren? Lees verder om te zien waar je uitstelgedrag vandaan komt en wat je eraan kan doen.

Lees meer

Blog: Hoe jongleer je als professional met meerdere jobs?

Geschreven op 27/10/2020

Hoe combineer je met succes twee verschillende jobs? In dit artikel geef ik je drie tips om je timemanagement optimaal in te richten.

Lees meer

Blog: 5 voordelen van een goede planning

Geschreven op 29/09/2020

Vandaag de dag heeft iedereen het druk. Heb jij ook wel eens het gevoel dat de dagen te kort zijn? Te weinig seconden in een minuut. Te weinig minuten in een uur. Te weinig uren in een dag. Veel mensen nemen niet de tijd om een planning op te maken. Hoe helpt me dat in…

Lees meer

Challenge: een opgeruimd bureau

Geschreven op 25/08/2020

Productief werken? Dat doe je aan een ordelijk bureau. Ik daag jou uit …

Lees meer