Wie is Nadine De Geyter?

Wie is Nadine De Geyter

Als 19-jarige startte ik als zelfstandig bankagent. Jong en onervaren. Met vallen en opstaan zocht ik alles zelf uit. De grootste uitdaging was om alles georganiseerd te krijgen. Uitzoeken om efficiënt en productief te werken. Het resultaat was dat ik na 25 jaar een bloeiende zaak kon verkopen.

De kennis en ervaring die ik de voorbije jaren heb opgedaan, wou ik delen met andere ondernemers. Daarom ben ik in 2017 gestart als adviseur timemanagement.

Wil je jouw bedrijf laten groeien? Dan is de juiste focus leggen een belangrijke schakel. De juiste prioriteiten leggen, je mails op de correcte manier verwerken, proactief werken, jouw strategie gaan bepalen. Allemaal belangrijke punten om niet ter plaatse te blijven trappelen.

Vanuit mijn jarenlange ondernemerservaring geef ik je dat extra duwtje om in actie te komen.

Ondertussen heb ik heel wat klanten geholpen. Ondernemers en hun onderneming zien groeien, is mijn drive. Daarom spring ik elke morgen gezwind uit bed.

Wat een klant zegt:

“Ik volgde de sessies timemanagement bij Nadine. Een aanrader voor iedereen die met veel projecten tegelijk bezig is. Je ziet weer het bos door de bomen. Na elke sessie kan je direct aan de slag.

Er is overzicht en rust in mijn hoofd gekomen. Alles zit nu letterlijk in een tool. Je dagen worden productiever. En niet enkel op professioneel vlak. Er komt meer tijd vrij voor leuke dingen.

Nog eens bedankt voor de begeleiding!” (Eveline Q-Pilot)

Download mijn CV

Wat mag je van onze samenwerking verwachten?

Mijn kernwaarden

– analytisch
– diplomatisch
– laagdrempelig

Interessante weetjes

Body Combat biedt me de ideale uitlaatklep om los te laten en letterlijk in mijn kracht te staan.
– Ik voel een grote verbondenheid met de natuur. Ze brengt me tot rust en geeft me tegelijk de kracht om te groeien.
– Ik hou van fysieke uitdagingen die me uit mijn comfortzone trekken. Het schept zoveel voldoening om het effect op mijn lichaam en mindset te ervaren.

Vraag een kennismakingsgesprek aan