Help! Ik word geleefd door mijn mailbox …

 

mailbox

 

 

Het zweet breekt je elke ochtend uit bij de gedachte aan je mailbox. Je wordt nerveus van de vele ongelezen berichten. De chaos in je mailbox ondermijnt je focus.

Ontdek hoe je je mailbox de mond snoert en je er een efficiënt werkinstrument van maakt.

Laat je mailbox ’s ochtends dicht. Focus op je eigen prioriteiten en verspil geen kostbare tijd aan onbenullige dingen. Beslis zelf wanneer je mails verwerkt.

Elimineer de frustratie en verleiding van constant binnenkomende berichten die naar jouw gevoel dringend op een antwoord wachten. Zet dus alle meldingen uit. Geluidjes en pop-ups lijken handig om je werk op te volgen maar ze zijn contraproductief. Elke melding haalt je uit je focus. Weg van de taak waaraan je werkt.

Het vraagt telkens extra energie om weer geconcentreerd aan de slag te gaan. Afleiding is nefast voor je productiviteit, creativiteit en efficiëntie.

Krijg je nog steeds de kriebels van je mailbox?

Volg dan zeker de workshop ‘Een lege inbox aan het einde van de dag’. Met mijn aanpak creëer je elke dag een lege-inbox-moment. Ik leer je methoden aan om elke mail zonder zoekfunctie terug te vinden. En een duidelijk overzicht te krijgen van te verwerken berichten en hun prioriteit.

Wat een opluchting! Je hoofd voelt veel lichter. Eindelijk ben je je mailbox de baas.

Klinkt dat goed? Reserveer dan hier je plekje.