Challenge: een opgeruimd bureau

 

op te ruimen bureau

 

 

Ik daag jou uit …

Productief werken? Dat doe je aan een ordelijk bureau.

‘Een opgeruimd bureau … Daar droom ik van, Nadine. Maar de berg blijft groeien. Ik gooi mijn papieren letterlijk op een hoopje. Met het goede voornemen om alles straks te ordenen. Straks wordt morgen, morgen verschuift naar dit weekend. En uiteindelijk reikt de stapel hoger en hoger.’

Betrap jij jezelf erop dat je tussen een hoop papier zit te werken? Of tien minuten graaft voor je vindt wat je zoekt? En weet je niet waar te beginnen?

Mijn stappenplan helpt je. Stap voor stap creëer je ruimte op je werkplek. En rust in je hoofd. Vaarwel chaos. Welkom overzicht.

Klinkt dat fantastisch? Ga dan de hier de uitdaging aan.

Volg de vijf stappen die je telkens via mail ontvangt. Deel na de challenge het resultaat dat jij hebt behaald.