Wandelen is gezond

wandelen met Lenie en Nadine

Tijdens traditionele netwerkmomenten mis ik altijd iets. Ze vinden – of vonden – altijd binnen plaats en gaven me het gevoel drukke en oppervlakkige bijeenkomsten te zijn. Ik snakte naar een manier van netwerken die bij me past: buiten en met het doel om elkaar echt te leren kennen.

Exact drie jaar geleden organiseerde ik dus een eerste netwerkwandeling. Nadine was vanaf dan een trouwe aanwezige, ook op momenten dat er geen andere deelnemers opdaagden. Daardoor zorgde Nadine ervoor dat ik niet opgaf en intussen elke maand een mooie groep ondernemers bij elkaar breng op de mooiste plekjes rond Gent.

Nadines tips om al mijn ideeën te ordenen, bleven me het meeste bij. Vaak zweven er duizend-en-een ideeën rond in mijn hoofd. Mogelijke kansen, interessante opleidingen of workshops, dingen die ik wil proberen, enzovoort.

Natuurlijk komt er zo niets – of toch maar weinig – van in huis. Mijn ideeën bleven half uitgewerkt in mijn gedachten rondhangen. Tot Nadine me vertelde hoe ik dat gemakkelijk anders kan aanpakken.

Nu haal ik de ideeën uit mijn hoofd en zet ik ze op papier. Uiteindelijk belanden ze in een planning vanwaar ik ze realiseer. Of niet, want dat is natuurlijk ook een prima keuze.

Dat mijn manier van netwerken ook succesvol is, bewees Nadine door te vragen of ik haar kon helpen met haar e-mailmarketing. Natuurlijk kon ik dat 😊.

Samen zetten we een MailerLite-account op. Ik leerde Nadine hoe MailerLite werkt en waar ze alles terugvindt: nieuwsbrieven versturen, landingspagina’s en automatische e-mails voor haar weggevers aanmaken en nog veel meer. Vraag zelf de 20 tips om productiever te werken of het stappenplan voor een opgeruimd bureau aan en ontdek wat er gebeurt.

Nadine verloor geen tijd door alles zelf uit te zoeken en kan met vertrouwen zelf nieuwsbrieven versturen of een nieuwe landingspagina voor een weggever opzetten. En heeft ze toch nog een vraag? Dan ben ik maar een mailtje of telefoontje verwijderd.

Wil jij zonder tijdverlies leren hoe je start met je e-mailmarketing? Neem dan gerust een kijkje op  mijn website www.lenieverhelst.be. Daar vind je trouwens ook alle informatie over de netwerkwandelingen.