Het begon op een netwerkevent

meeting

Eind 2020 leerde ik Nadine kennen op een online netwerkevent. We kregen de kans om ons aan elkaar voor te stellen. Om verschillende redenen trok Nadines verhaal over timemanagement mijn aandacht. Eén ervan is natuurlijk de dagelijkse struggle van freelancers om hun tijd en agenda optimaal en efficiënt te gebruiken. Al snel nam ik terug contact op met Nadine. Ik deed haar het voorstel om freelancers via de Go4freelance-community te begeleiden met hun timemanagement.

In de zomer van 2021 kon ik Nadine eindelijk ook in levende lijve ontmoeten. Tijdens een aangename babbel deelde ik enkele uitdagingen waar ik als ondernemer zelf tegen aanliep. Opnieuw gaf Nadine me het gevoel echt te luisteren. Ze straalde vertrouwen uit. De beslissing liet niet lang op zich wachten. Ik startte een traject rond strategie en acties. Na een grondig intakegesprek stelden we een stappenplan op. Met een actieplan voor de volgende sessie in de hand kon ik direct aan de slag. Er volgden boeiende gesprekken. Stuk voor stuk eyeopeners. De geplande acties toonden duidelijk aan dat de huidige situatie onhoudbaar was. Na het traject beschikte ik over een plan van aanpak voor de toekomst.

Ja, regelmatig lees ik mijn notities na en besef ik welke meerwaarde Nadine op dat cruciaal moment in mijn ondernemerschap betekende. Mijn traject werd even overschaduwd door een familiale tegenslag. Het raakte me dat Nadine ook aandacht heeft voor het persoonlijke aspect.

Hoe ik vandaag mijn business run, heb ik te danken aan het traject bij Nadine. Zonder haar begeleiding was ik verzeild geraakt in ongewilde situaties en riskeerde ik te verdrinken in een overvolle agenda. Met alle gevolgen van dien …

O ja, die business en hoe hij eruitziet na mijn traject? 😉 Ik ben zelfstandig recruiter van bedienden in diverse functies en sectoren. Daarnaast werk ik als administratief wonder en richtte ik in 2021 Go4freelance op: dé community voor freelancers. Met de community verbind ik enerzijds freelancers met elkaar door persoonlijke begeleiding, opleidingen en netwerkevents. Anderzijds breng ik freelance-ondernemerschap onder de aandacht bij ondernemers. Benieuwd naar meer? Neem snel een kijkje op mijn LinkedIn-profiel of ontdek de webpagina’s van mijn zaak en de community.