Workshop: een lege inbox aan het einde van de dag

Wens jij ook dat jouw e-mail inbox eens leeg zou zijn?

Een lege inbox betekent dat je de belangrijkste e-mails hebt afgehandeld en dat de instroom aan mails beheersbaar is. Hierdoor kun je je concentreren op taken die er echt toe doen en je productiviteit verhogen.

Een opgeruimde inbox betekent dat je belangrijke berichten niet over het hoofd ziet en dat je sneller kunt reageren op dringende zaken.

Door een lege inbox aan het einde van de dag na te streven, zul je minder tijd besteden aan het doorzoeken van oude e-mails en onnodige correspondentie. Dit leidt tot aanzienlijke tijdsbesparingen op de lange termijn.

De workshop zal je leren hoe je je e-mails kunt organiseren, prioriteiten kunt stellen en een systeem kunt opzetten om je berichten gemakkelijk terug te vinden wanneer je ze nodig hebt. Dit zal je helpen om meer georganiseerd te zijn in je dagelijkse werkzaamheden.

Kortom, de workshop “Een lege inbox aan het einde van de dag” zal je helpen om je werk en leven te verbeteren door middel van betere organisatie, verminderde stress en verhoogde productiviteit.

Wil jij een georganiseerde mailbox zodat je rust ervaart?

INFO:

Dinsdag 01.04.2025 – 9.30 tot 11.30 u.

Kostprijs: 185,00 euro + 21% btw

Plaats: Weldenstraat 152, 9700 Oudenaarde

Inschrijven kan tot 25.03.2025

Ik wil een georganiseerde mailbox