Individuele trajecten

 

Ik draag bij aan een wereld waarin iedereen, ook de ondernemer, met volle teugen van het leven geniet. Op professioneel en persoonlijk vlak. De twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het is dan ook mijn missie om ondernemers hun leven terug te geven. Zonder dat ze inboeten op hun zakelijke doelen. Onder mijn begeleiding ontwikkelen gemotiveerde ondernemers een sterke mindset en de discipline om hun structuur en planning consequent aan te pakken. Met mij als extrinsieke motivator om het proces op gang te houden.

Dat doe ik door 1-op-1 samen te zitten met mijn klanten en structuur te brengen in hun dagelijkse bezigheden, met het oog op alle aspecten ervan. Ik geloof namelijk dat een rijk leven meer is dan werken alleen. Dankzij mijn laagdrempelige, diplomatische en analytische aanpak boeken we snel resultaat en starten ondernemers gefocust en efficiënter aan hun dag. Ze voelen de werklust letterlijk terug opborrelen.

Klanten gaan elke dag met energie, veerkracht en goesting aan de slag in hun bedrijf. Ze vinden balans, vrijheid en tijd voor leuke dingen in het leven. Gewoon door de juiste keuzes te maken.

traject structuur & planning

Traject ‘structuur en planning’

Aan het einde van een lange werkdag heb je het gevoel niets afgewerkt te hebben. Je verspilde tijd met kleine maar tijdrovende brandjes die je dringend moest blussen. Administratieve taken, mails, telefoongesprekken … Je wil je leveranciers betalen maar je hebt de herinneringen voor je eigen klanten nog niet verstuurd. Je vindt geen manier om je ellenlange mailbox efficiënt te organiseren en te beheren. En oh nee, het verslag van de vorige vergadering heb je nog altijd niet geschreven. Klinkt dat herkenbaar?

inhoud en tarief


Traject ‘strategie en acties’

Neem jij wel eens de tijd om stil te staan bij je activiteiten? Hoe zie jij de toekomst van jouw bedrijf? Waar wil jij met je onderneming staan binnen 1, 2 of 5 jaar? Welke projecten wil je nog verwezenlijken? De juiste beslissingen kan je enkel nemen als je weet welke doelen je als persoon en als ondernemer nastreeft. Wil je werk maken van een strategisch plan? Wil je je doelen graag omzetten in concrete acties?

inhoud en tarief

brainstormsessies

Opvolgsessies

Ben je op zoek naar een extrinsieke motivator om je te ondersteunen op jouw reis naar succes? Zoek niet verder.

Ik fungeer graag als jouw partner, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook motiveert en inspireert. Of je nu op zoek bent naar opvolging, begeleiding of gewoon een extra dosis motivatie, ik ben er om jou te helpen.

Samen zorgen we ervoor dat je jouw doelen niet alleen nastreeft, maar ze ook met succes bereikt.

Laten we samen bouwen aan jouw succesvolle toekomst.

inhoud en tarief

Wat mag je van onze samenwerking verwachten?

Wat mag je van onze samenwerking met Nadine De Geyter verwachten?

Tijdens een intakegesprek brengen we je behoeften en uitdagingen in kaart. Op basis van de verzamelde informatie stippel ik een individueel traject uit.

Elke klant is uniek. Elk traject is maatwerk.

Vergeet onverwerkte lessen in de onderste lade van je bureau … Mijn trajecten bieden je hands-onbegeleiding en opvolging om de verkregen kennis en inzichten in de praktijk om te zetten en je productiviteit te verhogen.

In de een-op-eenbegeleidingen gaan we samen stapsgewijs aan de slag. Dat geeft jou als ondernemer rust en ruimte voor nieuwe ideeën en groei. Maar ook focus op de juiste prioriteiten.

Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jouw traject doelgericht inspeelt op je persoonlijke uitdagingen en de specifieke sector van je bedrijf.

Tarieven

Traject ‘structuur en planning’

traject structuur & planning

Dit traject omvat 6 sessies (duurtijd afh. van de sessie)

  • Sessie 1: opzetten van een planningsstructuur
  • Sessie 2: maken van een dagplanning 
  • Sessie 3: optimaliseren van de takenlijst
  • Sessie 4: optimaliseren van de agenda
  • Sessie 5: efficiënter omgaan met je mailbox
  • Sessie 6: opvolgingsmoment & afronden traject
  • 4 opvolgmomenten

Prijs: 2.500,00 € excl. btw

Locatie: bij de ondernemer ter plaatse* of online

* mits kilometervergoeding 

 

 

Traject ‘strategie en acties’

traject strategie & acties

Dit traject omvat 5 sessies (duurtijd afh. van de sessie)

  • Sessie 1: uitschrijven van een strategisch plan
  • Sessie 2: verfijnen van het strategisch plan en uitwerken van een actieplan
  • Sessie 3: verfijnen van het actieplan
  • Sessie 4: opvolgmoment na 2 maanden
  • Sessie 5: opvolgmoment na nog eens 2 maanden

Prijs: 2.800,00 € excl. btw

Locatie: bij de ondernemer ter plaatse* of online

* mits kilometervergoeding 

Opvolgsessies

brainstormsessies

Dit zijn eenmalige sessies

Tijdsduur: van 1 u. tot 2.30 u.

Prijs: 125,00 € per uur excl. btw 

Locatie: bij de ondernemer ter plaats*e of online

* mits kilometervergoeding